КатегорииБлог

БОЛКА В КОСТИ И СТАВИ? НИКОГА ПОВЕЧЕ!!!

Композиция от природни компоненти, включващи в състава си минерални и органични вещества, които стимулират образуването на костно вещество, укрепване на скелета, безупречно функциониране на ставите.

За какво помага Артропласт ?

АПРТРОПЛАСТ ВЕРТЕРА
АРТРОПЛАСТ

Гелът Artroplast е хранителен продукт с насочено действие на основата на водорасли, насочен към възстановяване на съединителната тъкан, ставните повърхности. Продуктът съдържа: водорасли, фукус, глюкозамин, хондроитин сулфат, стевия, зеле, глог, шипки, сок от ябълка и касис.
🔅 Сулфатът, който е част от Artroplast Chondroitin, е един от най-важните компоненти на синовиалната течност:
✳️ стимулира регенеративните процеси в костната тъкан. ✳️ допринася за възстановяването на хрущялната тъкан на ставната и ставната торба;
Увеличава тяхната подвижност;
✳️ намалява болката в засегнатата става;
✳️ активира синтеза на хиалуронова киселина;
✳️ укрепва съединителнотъканните структури на хрущялите, сухожилията, връзките.
🔅 Глюкозаминът е вещество, произвеждано от хрущялната тъкан. Той е компонент на хондроитин и е част от синовиалната течност:
✳️ забавя развитието на дегенеративно-дистрофични процеси в ставата;
✳️ хондропротектор, подпомага активната регенерация на хрущяла;
Облекчава възпалението и намалява болката.
💯 Ползите от храненето с Arthroplast са свързани с насищането на тялото с вещества, използвани за регенерация и синтез на собствената му съединителна тъкан и едновременното действие на билките, насочено към засилване на кръвообращението, пречистване на кръвта. Едновременният прием на хондропротектори и тези билки изключва подкисляването на организма и локалния дразнещ ефект върху чревната лигавица при продължителна употреба на хондроитин и глюкозамин.
🕛 Продължителност на употреба: поне месец, всеки ден от една до две супени лъжици, веднъж два пъти дневно 30 минути преди хранене.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ТУК

ПОСЕТЕТЕ НИ : www.verterahealth.org https://clck.ru/VfzfY