КатегорииБлог

Чудото органични йод-безопасен и ефективен

Чудото органични йод-безопасен и ефективен

Както органичния ,така и неорганичния йод са от съществено значение за нормалното функциониране на щитовидната жлеза.Но в същото време органичния йод е много по-безопасен,тъй като се абсорбира от тялото пропорционално на неговите нужди.За разлика от неорганичния йод,той не се абсорбира веднага от стомашно-чревния тракт-за усвояването му са неоходими чернодробни ензими,а излишъците са напълно безопасни за органичма и се извеждат по естествен път.Ето защо употребата на Ламинария в големи количества няма отрицателен ефект върху организма.

Със серията Vertera PRO-MAX получавате:

– Допълване на организма с органичен йод – Силна детоксикация

– Подхранване на клетките на тялото – Суперенергия – Силен имунитет

– Тънка фигура – Подмладяване и възстановяване – Тотално подновяване

Предимствата на PRO-MAX – високите дози органичен йод, фукоидан и алгинова киселина дават защита на тялото ви!Всяка клетка в тялото се нуждае от йод.

Отсъствието му представлява пряка заплаха за здравето! Липсата на йод води до оплаквания от рода на:

Сериозни метаболитни нарушения,ниска имунна система, висока детска смъртност, синдром на хроничната умора, главоболие, крехка коса и косопад, намалена памет, суха и обелена кожа,повишено телесно тегло, ниска физическа и умствена активност, кистозна влакнеста мастопатия и ендометриоза при жените, проблеми с репродуктивната система за мъже и жени, проблеми със слуха, говоренето, забавено физическото и умственото развитие при децата, психични разстройства и учебни затруднения, липса на концентрация.

Колко органичен йод трябва да консумираме?- 12500-50000 mcg йод на ден! Безопасна и ефективна доза!Това съответства на ′′ японския ′′ стандарт от около 15.000 мкг органичен йод на ден. Япония е една от най-добрите страни в яденето на органичен йод. Жителите на Япония са на ТОП-10 на стогодишна класация, на практика не страдат – рак на гърдата – умствена лага – автоимунен хипотиреоидизъм.

Vertera PRO-MAX Laminaria съдържа до 10.000 mcg йод на 100 g Vertera PRO – MAX Fucus съдържа 5000 mcs йод всеки 100 g продукт и 300.000 mcG фукоидан на 100 g

PRO-MAX Laminaria Japonica & Digitata се приема сутрин.

Цитоплазмата и съставките на клетъчната стена на морските водорасли са най-богатите източници на йод, полизахариди, микро-и макронутриенти. Продуктът осигурява ежедневна нужда на тялото ни от органичен йод и ценни хранителни вещества: енергия и жизненост . Осигурява максимална енергия и детоксикация по всяко време на годината! Продукт, създаден специално за хора, изпитващи повишен физически и психо-емоционален стрес.Сукцинова киселина (бутанедиоинова или електрическа киселина *)-естествен регулатор на енергийния метаболизъм, който осигурява на тялото ви максимална енергия по всяко време на годината! Насърчава производството на аденозин трифосфат (АТП) – универсален енергиен източник за клетките.* През 1930-те и 1940-те години европейските биохимици откриват, че електрическата киселина се произвежда в клетките на тялото и участва като междинен продукт в цикъла на лимонената киселина, в който живите организми превръщат храната в енергия.Комбинираният метод за прием на продукти осигурява изключително силна детоксикация, защото алгинатите, които присъстват в състава си, свързват и премахват токсините, радионуклидите, тежките метали.Продуктите се препоръчват за тези, които редовно използват продуктите на Vertera в продължение на поне 3 месеца и вече са подготвили тялото си.

Вечер се използва вторият продукт от серията – PRO-MAX Fucus Vesiculosus.

Той е фукус, кафяви водорасли – източник на биоактивно вещество фукоидан, скъпоценни полифеноли и органичен йод. Богати на фукоидан морски водорасли, които допринасят за лечението на диабет, водопад, инфаркти и инсулти. Насърчава дейността на стволовите клетки на тялото и регенерационните процеси, регулира метаболизма на въглехидратите, укрепва съдовата стена на мозъка и притежава противоракови свойства. Приемът му помага за възстановяване на тялото през нощта.

Продуктите се препоръчват за тези, които редовно използват продуктите на Vertera в продължение на поне 3 месеца и вече са подготвили тялото си.

Разгледайте продукта ТУК

VERTERA PRO-MAX