КатегорииБлог

Резултати след прием на продукти на ВЕРТЕРА

ползи от приема на продукти с водорасли на Вертера

Резултати след прием на продукти на ВЕРТЕРА

ОНКОЛОГИЯ и ВЕРТЕРА
Благодаря на Кирилка Дешева за споделения резултат! Препечатваме без съкращения,предоставени са документи и изследвания.

Здравейте,приятели!
В събота бях на семинар на Вертера и там получих прозрение-трябва да разкажа на всички какво преживях,какво ме върна към живота и защо станах партньор на компанията.Може би това е моята мисия-да помогна на много хора и по-специално на жените!
Доста от вас не знаят ,че бях диагностицирана с рак на гърдата.Всичко започна около 3 години по-рано.При преглед доктора ми каза ,че имам 2,3 малки кистички, след 6 месеца имах още няколко,но били много малки и нямало смисъл да се махат.След още няколко месеца стана фиброкистозна гърда.Изписа ми гел за мазане. Отидох за второ мнение при небезизвестен специалист,който също ми каза ,че няма нищо притеснително.Гелчето не подейства по никакъв начин. Ако тогава знаех за кистите толкова,колкото знам сега,нямаше да преживея този ужас!На следващия преглед вече имах злокачествено образувание!Кистите са най-голямата предпоставка за рак на гърдата!
Последва операция,химиотерапия,лъчетерапия.Изследвания,хистология,прегледи,скенери,синтиграфи…АД…
Имунната ми система така се беше сринала, двигателните ми функции ги нямаше никакви,не ставах от леглото,нямах сила и желание за нищо!Попаднах в някаква бездна и психически, и физически. Кръвната ми картина-тотал щета,нито един показател не беше в норма.
Свършиха ми болничните и отпуските и трябваше да се върна на работа. Но как?Не можех да си стоя на краката.Реших да се обадя на една жена, с която правихме заедно химиотерапията Adelina Milutinova .Тя ми казваше:“Абе знаеш ли,аз взимам едни водорасли и се чувствам много добре“.“Да бе,да“казах си аз и изобщо не се задълбочих тогава. Звъннах и тя ми донесе продуктите.Започнах да приемам Базов гел,Форте оригинал и Ангиолайф. Междувременно лявата ми ръка,от която бяха извадени 10 лимфни възела по време на операцията започна да се подува и напряга.Уплаших се много,защото докторите ни казват,че този процес е безвъзвратен-получи ли се лимфедем остава завинаги.
Известно време след това трябваше да отида на контролни изследвания.Чувствах се добре,но притеснението за резултатите беше огромно.Онколожката ми др.Койнова,ме извика в кабинета и ми каза:“Браво,отличничка ,какви лекарства пиеш?“,казах-никакви,приемам само Вертера. Не можех да повярвам-нямаше нито един показател, който да не е в норма!Даже ми каза да не чакам туморни маркери ,защото с такава ПКК нямало как да има покачване при тях.
Постепенно проблема с ръката изчезна и всичко си дойде на мястото,на 80% се скриха и разширените вени на единия крак. Започнах работа и кипях от енергия-и днес е така.Стопих и киста на яйчника за 20 дни с добавяне на Сенсейшън и Миракъл към приема на геловете-добавям и снимков материал, за да не мислите ,че ви предлагам фейк резултати .
Най-големите ползи,които получавам от Вертера са надеждата и психическата стабилност.Много по лесно се преодоляват нещата,когато вярваш,че дори и да се появи отново киста ,или тумор Вертера ще го разбие!

Постигнахме и други резултати в семейството ми,но за тях ще ви разкажа следващия път!

Редовната употреба на продуктите на Вертера поддържат баланса в човешкия организъм, а когато организма е болен подпомагат неговото възстановяване!