КатегорииБлог

Фукоидан в помощ на онкоболните

Фукоидан в помощ на онкоболните

Без съмнение фукоидана е чудодейна съставка на много продукти за здраве и красота. Темата за ползите от Фукоидана е дълга, но днес искам да се спра на една специална група от хора, на които помага. А именно хората с онкологични заболявания. Те са мълчаливи бойци, нашите приятели, познати, сестри, братя, близки хора.

Как фукоидан помага на хората с онкологични заболявания?

Когато приемате фукоидан /полизахарид, съдържащ се в кафявите водорасли/, настъпва масивна смърт от ракови клетки както в основното огнище, така и при метастази.

Имунната система, вместо да води „продължителна война“, бързо унищожава остатъците им. Клетките умират, превръщайки се в торбичка с протеинов субстрат и се абсорбират от макрофаги.

Хората, които редовно консумират кафяви водорасли, които включват фукоидан, през целия си живот имат отличен имунитет, следователно нивото на заболеваемост при тях е много по-ниска.

Това се потвърждава от множество изследвания, проведени от учените, благодарение на които се оказа, че фукоиданът е средство за защита не само срещу рак, но и от ревматизъм и артрит, високо кръвно налягане, сърдечни заболявания.

Фукоиданът също така повишава имунитета срещу стомашно-чревни заболявания и различни инфекции, по-специално вирусни(включително СПИН)

Фукоиданът се оказа безценно вещество, което може да лекува тялото, да укрепи имунната система и да премахне вредните вещества от тялото. В допълнение, фукоиданът има феноменална способност да подмладява и заздравява кожата.

Учените проведоха огромен брой изследвания на фукоидан, особено фокусирани върху способността на полизахарида да регенерира клетките.

Тези изследвания разкриват, че фукоиданът помага за поддържането на стволовите клетки в постоянна мобилизация, в резултат на което те активно заместват мъртвите клетки в човешкото тяло, като по този начин допринасят за регенерацията на органите и тъканите.

В допълнение към това фукоиданът забавя процеса на стареене. Учените са доказали, че фукоиданът помага на тялото да се бори за дълъг и здрав живот.

Науката признава потенциала на фукоидан да осигури мощна подкрепа на имунната система. Фукоиданът също стимулира нормалния растеж и делене на клетките. Потвърждава се, че Фукоидан поддържа нормалната функция на черния дроб и кръвообращението.

✨ Експертите в областта на водораслите смятат, че ежедневната консумация на определена доза морски водорасли поддържа здрави функциите на тялото. Хората, които редовно консумират водорасли богати на фукоидан, отчитат постоянна висока енергия и чувстват подобрение в работата на храносмилателна система, както и помагат за поддържане на нормална функция на панкреаса. Помага в борбата с диабета.

✨ В допълнение към кафявите водорасли Ламинария и Фукус ,компания Вертера добавя дихидрокварцетин( получен от сибирска лиственица), за да се получи безценен продукт Форте усилена формула.

Вертера Форте

Ето какво споделят клиенти на компания Вертера ползвали продуктите :

“Искам да споделя резултат на онкологична пациентка с тежко онкологично заболяване, нелечимо по разбиранията на лекарите, която е на поддържаща химиотерапия от една година. Приема от март досега Форте без вкус и Сенсейшън. Общото й състояние след около 3-месечен прием значително се подобрява. Токсичността на химикалите видимо се неутрализира по-бързо и ефикасно, пораснала й е коса по време на химиотерапията и кръвните й изследвания значително са се подобрили. Бъдещите изследвания ще покажат ефекта при по-продължителен прием на продуктите. Засега безспорно е бързото и по-пълноценно възстановяване от страничните ефекти на химиотерапията.“ М.Р.

С обич Биляна ❤️

За повече информация звънете на посочения телефон.

За безплатна регистрация и 30% намаление на всички продукти ТУК:https://os.verteraorganic.com/reg?ref=7IRIG87TS0