КатегорииБлог

Kакво е Vertera Gel и защо е незаменим?

Световната здравна организация посочи причината за една четвърт от всички заболявания в света! Според публикуваните данни 25% от всички болести в света се развиват в резултат на въздействие  на околната среда и неблагоприятните екологични фактори. И един от най-опасните фактори за живота и здравето е интоксикацията с тежки метали.

Трябва да отбележим, че не можем да се скрием от тежките метали – консумираме ги всеки ден чрез питейна вода, храна, въздух и постепенно ги натрупваме в организма, застрашавайки собственото си здраве.? По-леките ефекти на интоксикацията с тежки метали включват сънливост, слабост, увреждане на паметта или безсъние.

Става ясно обаче, че това е само върхът на айсберга, когато видите списъка с тежките последици: • Различни заболявания на централната нервна система (например болестта на Паркинсон)• Рак на белите дробове• Чернодробни увреждания, уролитиаза• ДеменцияВисок риск от инфаркти.

 Следователно детоксикацията на организма е важна част от живота на съвременния човек, който се грижи за здравето си. А кафявите морски водорасли са ефективен помощник в прочистването на собствения ни организъм.? Важно свойство на алгинатите – естествени полизахариди, които са част от структурата на морските водорасли, е способността им да свързват и премахват от човешкото тяло тежки метали, включително радионуклиди.Вашето щастие е във Вашите ръце. В крайна сметка какво е щастието, ако не добро здраве, бистър ум и позитивно отношение? ?

И така,какво е Vertera gel? Tова е изчистване и насищане на организма на клетъчно ниво! 100% натурален,органичен състав! Подходящ и за вегани!

Морски кафяви водорасли: аминокиселини, полиненаситени мастни киселини, алгинати, витамини: провитамин А (каротин), С, групи В, Е, К, РР; макро- и микроелементи, биоактивни природни съединения.
Има 7 клинични проучвания! Той е напълно естествен, ефективен и безопасен за здравето.
Билкови екстракти от женско биле, елеутерокок, ехинацея, шипки допълват и усилват ефекта на гела. Vertera gel e незаменим за попълване на микроелементи, по-специално йод, селен, калций;

  • за корекция на храненето и обогатяването му с аминокиселини, витамини;
  • за детоксикация (прочистване) на организма;
  • за профилактика на нарушения на липидния метаболизъм, появата на съдова атеросклероза;
  • за профилактика на онкологични процеси;
  • за коригиране на функцията на щитовидната жлеза.

Завсички въпроси-тел.0884090225

Последвайте страницата ни във фейсбук за новини и промоции:https://www.facebook.com/vereterahealth