КатегорииБлог

Какво ни казват папиломите по тялото

Здрави и щастливи-Блог на Теди Асадурова

Все повече са хората ,които в един момент поглеждайки се в огледалото забелязват ,че някак си изведнъж се е появил папилом.Неестетични за гледане,дразнещи,смущаващи ни те се превръщат в един неприятен проблем.Особено чувствителни към този проблем са дамите ,които не искат неприятните папиломи да загрозяват външният им вид.

Много хора не вярват , но е доказано – хелминтите /общо название на паразитни червеи/ са „провокаторите“ на повечето заболявания. Настанявайки се в тялото, те се хранят с всички микроелементи, витамини и ензими, които са необходими за нормалния човешки живот. В резултат на недостига на хранителни вещества имунната система на организма се влошава.

Човешкият папиломен вирус може да е спящ в тялото дълго време и да не се проявява. Но веднага щом имунната система отслабне, ЧПВ/човешкия папиломен вирус/ веднага се активира на първо място с образувания – папиломи.

Тъй като има тясна връзка между появата на хелминти и папиломи, за ефективно лечение първо трябва да премахнете първопричината, а именно паразитите.

Какво казват специалистите

Герман Шаевич Ганделман
доцент д.м.н. – Ръководител на Научноизследователския институт по медицинска паразитология и тропическа медицина в Москва с повече от 30 годишен стаж казва:“За съжаление можем да кажем, че днес наистина няма
прецизни инструменти за диагностициране на паразити вътре в човек. Отчасти това се дължи на наличието на огромен
брой видове паразити (повече от 2000 вида, от които познаваме) и отчасти с изключително високо ниво
трудността при намирането им. Процедурата за пълен анализ за паразити в Русия е достъпна само на няколко места
и струва много пари.“

„Първите симптоми, по които можем да кажем, че паразитите живеят във вашето тяло са:
 основен симптом – папиломи по тялото;
 лош дъх;
 алергии (обриви, сълзене на очите, хрема);
 обриви и зачервявания по кожата;
 чести настинки, тонзилит, запушен нос;
 хронична умора (бързо се уморявате, каквото и да правите);
 чести главоболия;
 запек или диария;
 Болки в ставите и мускулите;
 нервност, нарушен сън и апетит;
 тъмни кръгове, торбички под очите.“
Ганделман още казва : „Ако имате поне един от симптомите – с вероятност от 99% можете да кажете, че имате в тялото си паразити. И с тях трябва спешно да се справите!
Единственото нещо, което искам да кажа, е да се грижите за здравето си. Може и да не подозирате, но паразитите живеят във вас с вероятност 97-98%. Те могат да бъдат навсякъде – в кръвта,черва, бели дробове, сърце, мозък. Паразитите буквално ви поглъщат отвътре, като в същото време те отравят организма. В резултат на това се появяват множество здравословни проблеми, а продължителността на живота намалява с 15-25г“

Борбата с хелминтите започва с изчистване на целия организъм-стомашно-чревния тракт,лимфната система,черния дроб,бъбреците.Храната е нашето решение-хранене с Вертера.Чудотворната сила на водораслите се използва активно в Геловете Вертера с ламинария .Специален терапевтичен ефект на водораслите се проявява в способността им да насищат в големи количества аминокиселини, витамини, минерални соли и микроелементи.