КатегорииБлог

Красиви крака без разширени вени

AngioLive, произведен по технологията Plasma Technology:

Красиви крака без разширени вени

Как да избегнем разширените вени? Проблемът не е само естетически. Ако болестта не се лекува, тогава има голяма вероятност от сериозни усложнения и дори животозастрашаващи. Ето защо ранната превенция е много важна и първите сигнали не трябва да се подценяват. Веднага щом се появят някакви признаци на заболяването, трябва незабавно да започнете да действате.

КАК СЕ ОБРАЗВА ВАРИКОЗАТА?


Засяга най-вече жените. Това е така, защото стените на кръвоносните съдове при жените са по-тънки и по-деликатни поради ефекта на женските хормони върху тях. Разширяването на вените, тоест изменените участъци на венозните съдове, се случва в резултат на разширяването на повърхностните вени. Това води до непълно затваряне на венозните клапи. Те пречат на обратния поток. Когато те пропускат и са малко еластични, кръвта започва да се натрупва в съдовете, разположени в долните части на тялото, тоест краката. Тогава се образува излишно налягане във вените на краката, така че вените се разширяват и набъбват.

Лятото е време на добро настроение, усмивки и ефирна, лека походка!

Но как да усетите тази лекота, ако прекарвате дните си в седнало положение на бюрото в офиса? Или обратното – когато нямате нито минута, за да седнете и да се отпуснете?

Не е изненадващо, че се появяват болки и друг дискомфорт в краката, както и подуване.

Какво можем да направим, за да си възвърнем леката походка и да запазим здравето си?

👏 100% натуралните съставки в AngioLive Mask могат да помогнат за намаляване на риска от венозна недостатъчност на краката. Комбинацията от ламинария, воден екстракт от фукус, морски колаген, сух екстракт от грозде, екстракт от листа на червено грозде и хиалуронова киселина бързо ще облекчи напрежението и ще върне тонуса на краката!

👏 Качеството на продуктите AngioLive се потвърждава от сертификацията на ЕАЕС и множество отзиви на доволни клиенти

🌊 Синергията на морски компоненти и грозде в AngioLive Mask:

✅ Укрепва кръвоносните съдове
✅ Овлажнява и подхранва кожата с полезни вещества
✅ Намалява видимите прояви на разширени вени по краката

Погрижете се за себе си и здравето си заедно с Vertera 🌿

Разгледайте всички продукти тук: www.verterahealth.org