КатегорииБлог

Маска за коса-още една полза от Вертера гел

Маска за коса-още една полза от Вертера гел

Уникалността на свойствата на продукта Vertera Forte Gel позволява да се използва в различни качества поради естествения си произход и минерално-органичния състав.

Особеностите на химичния състав придават на продукта уникални козметични качества: гелът от водорасли почиства, подмладява, подхранва, възстановява тъканите, като стимулира процесите на регенерация, укрепва кожата, косата, ноктите.

Маска за коса

Нанесете гела върху чиста, влажна коса по цялата дължина. Препоръчително е да се втрие в корените на косата с леки масажиращи движения, да се остави да престои 15-20 минути, след което да се изплакне с топла вода.

Благодарение на богатството на спектъра от естествени вещества, съставляващи гела, извършените процедури подобряват кръвообращението в скалпа, което допринася за растежа и укрепването на косата, възстановява увредените и отслабени космени фоликули, има благоприятен ефект върху косата структура, я прави лъскава, мека и копринена. Подхранвайки косата по цялата й дължина, нанесената маска я предпазва от вредното въздействие на външната среда. Гелът ще излекува сухата безжизнена коса, ще й позволи да придобие здрав блясък, ще изглежда добре поддържана и красива.

Маските се препоръчват за хора с голямо разнообразие от типове коса, както и за грижа за отслабена, суха, чуплива, нацепена, боядисана коса, увредена след къдрене. В повечето от тези случаи използването на гел от водорасли е не само показано, но и просто необходимо.

За да пазарувате с 30% отстъпка безплатна регистрация тук:https://os.verteraorganic.com/reg?ref=7IRIG87TS0