КатегорииБлог

Оформяне на фигурата и отслабване с гел за увиване

Дали е време да се откажем да показваме красивите части от женското тяло като колена, глезени, ръце, зоната на деколтето? Трябва ли да се откажем от късите панталони и поли през лятото? А от силно вталените рокли? Или пък да се чувстваме потиснати на плажа и около басейна.

Професионалните козметолози единодушно потвърждават, че обвиването е ефективен начин да възвърнем самочувствието си. По този начин могат да се ускори загубата на излишни килограми и да се загладят грапавините от целулита. Подобни процедури можете да намерите в SPA центрове и много салони за красота. За постигане на впечатляващи резултати е необходим курс от десетки процедури. Често проблем е не само високата цена, но и липсата на време за придвижване до определено място и връщането оттам в живота на съвременната жена.

Гелът от водорасли Vertera Seaweed Gel  служи за професионална корекция на Вашата фигура дори и в дома ви. Ефект може да се забележи още след първата процедура. Ще намалите размера на обиколките на наложените с гел области от тялото, а кожата ще стане добре хидратирана и гладка. Водораслите, които се използват като суровина за този гел за отслабване съдържат органичен йод, магнезий, калий и множество други полезни витамини и минерали. Те проникват надълбоко в слоевете на кожата и я подхранват на клетъчно ниво. Освен това влияят благоприятно на обменните процеси и усилват кръвообращението. Това води до изгаряне на подкожните мазнини. При обвиването сорбентите, които имат способността да се свързват с тежки метали и радионуклеиди, ги изтеглят безопасно от най-големия орган на човека – кожата. Тя е свежа и детоксикирана. Може отново да диша. След хидратирането се повишава тонуса и еластичността. Вече можете с оптимизъм да проследите как   портокаловата кожа и излишните сантиметри в обиколката на талията намаляват, а също и да се откажете от широките безформени дрехи.

Каква е тайната? Тя се състои в строгосекретната и патентована технология на производство на клетъчните гелове от водорасли Ламинария. Именно поради това усвояемостта на ценните вещества скача от 15 до над 93%. Освен това в днешно време е трудно да се намерят екологично чисти и свежи листа от водорасли, с които да се обвиете. А тук имате опаковка с удобен за нанасяне гел, който притежава множество сертификати за качество и е с доказан произход. В този гел за обвиване има морски водорасли Ламинария и Фукус, екстракти от Алое вера, прополис и медни производни на хлорофил.  Благодарение на тях обменните процеси в тялото се нормализират, организмът се настройва към изхвърляне на всичко излишно. Кожата е подхранена и хидратирана, придобива свеж вид. Безспорно едно от най-големите предимства на Гелът за увиване е, че професионалната грижа може да бъде използвана от Вас и близките ви в уюта на домашни условия. Благодарение на развитието на електронната търговия този иновативен продукт е на няколко клика разстояние. Можете да го поръчате лесно онлайн и след доставката да съхранявате в хладилник. Не е нужно да лежите неподвижно, за да не паднат водораслите. Можете да отделите време за себе си като същевременно не изоставяте домакинската си работа. Можете да намажете гела и да приготвите вечеря, да релаксирате или да се позанимавате със спорт. Така ще усилите ефекта на този невероятен продукт.

Именно тези водорасли са богат източник на ценната алгинова киселина. Тя се използва за приготвяне на превръзки за инфектирани рани. Именно затова кожата ви добива мек и сияен вид, алгинатите подпомагат заздравяването на рани, одрасквания, охлузвания и изгаряния. Използват се също и за свещички при хемороиди за бременни жени, за които е от особена важност какви медикаменти приемат.

Алгинати, извлечени от морски водорасли се използват и в хранително-вкусовата промишленост за желиране и уплътняване на консистенцията .Освен това водораслите Ламинария имат силни антимикробни свойства, които са подходяща алтернатива за борба с микроорганизмите, които са развили антибиотична резистентност.

Как да използваш продуктите за отслабване на Vertera Cosmetics?

За максимален ефект започни с обтриване на частите, които искаш да третираш – бедра, ръце, корем като изполваш тампон напоен с Воден комплекс от екстракти / Extracts complex for peeling/ и нанеси върху кожата. По този начин почистваш кожата, премахваш водно-липидната мантия на повърхността, ексфолираш и подготвяш кожата за действието на гела за обтриване /Гель для обертьвания/. След това нанасяме гела на бедрата, ханша, ръцете, корема. Увий с фолио и остани така около 40 минути като покриеш с хавлия тялото. След това почисти отново с влажна кърпа или душ. Прави се лек лимфо-дренажен масаж, затова е най-добре да се направи от друг човек, но и всеки сам би могъл да постигне същите резултати. Резулатът от една такава процедура е минус 1см на третираните части. Процедурата се прави 1 – 2 пъти седмично. След нея може да се нанесе подхранваш крем или водораслово олио.

За безплатна регистрация и покупка на продуктите с големи отстъпки последвайте този линк:https://vertera.eu/?ref=296965

За информация по телефона-0884090225