КатегорииБлог

Перфектната храна във вашата лъжица

Бяло море е феномен по своята същност. Водораслите от Бяло море притежават специална хранителна и енергийна стойност, тъй като съществуват в специфични климатични и биологични условия в района на Соловецките острови .Под въздействието на приливите и отливите, създавайки оптимални условия за аерация и фотосинтеза, необичайни сезонни колебания на светлината в осветеността на Северния регион, водораслите придобиват високи адаптивни възможности и натрупват уникални лечебни свойства .

Всички продукти от водорасли от Бяло море на Vertera съдържат:

Комплекс от макро- и микроелементи: калий, натрий, магнезий, йод, селен, сяра, сребро и др.,Витамини: A, B2, B3, B6, B12, C, D, E, повече от двадесет аминокиселини производни на хлорофила, Омега-3 и Омега-6Алгинати,laminaran,фукоиданАко редовно използвате продукти на Vertera направени от водорасли от Бяло море, ще забравите за такива заболявания като: заболявания на щитовидната жлеза, метаболитни нарушения,Алергични реакции,Имунодефицит, синдром на хронична умора, проблеми със стомашно-чревния тракт, намаляване на интелектуалното ниво.

Всички продукти, които предлагаме, са направени от водорасли, растящи във водите на екологично чистото Бяло море, и имат сертификати за съответствие. Правим всичко възможно, за да гарантираме, че продуктите са достъпни за всички слоеве от населението.Ние гарантираме качеството на доставяните продукти.

Всички продукти са сертифицирани и клинично тествани!

За всички въпроси -тел.0884090225