КатегорииБлог

Помощ,косопад!

Здрави и щастливи-блог на Теди Асадурова

Красивата,лъскава и гъста коса е синоним на младост и привлекателност.От билбордове,списания и реклами ни гледат красиви млади мъже и жени с прекрасни прически и ако забележим,че косата ни започне да пада, човек изпитва психологически дискомфорт. У нас всеки втори мъж и поне всяка десета жена страда от наследствен или патологичен косопад.

Често хората имат големи очаквания, че „чудодейните лекове“ и домашните лечения могат да спрат косопада,разменят рецепти и таят надежди. И някои започват да мислят за скъпа ,не по възможностите на мнозина операция по трансплантация на коса. Все пак трябва да сте наясно, че трансплантацията на коса няма да върне младостта на косата ви.

Косопада може да застигне както мъжете така и жените на всяка възраст.Генетиката казва своята дума,но може да има още други причини като хормони,дисфункция на щитовидната жлеза или хранителни дефицити.

verterahealth.org

Експертите и учените разработили продуктите на ВЕРТЕРА дават своите съвети:

1.Намалете консумацията на тлъсто месо-учените смятат,че хормоналния дисбаланс е в основата на косопада и консумацията на животински мазнини може увеличи производството на себум и да задълбочи проблема.

2.Включете водораслите на ВЕРТЕРА в менюто си-при дисфункция на щитовидната жлеза е възможно изтъняване на косъма и загуба на коса,а богатите на ОРГАНИЧЕН ЙОД водорасли са неоценима помощ.

3.Всичко по-долу изредено присъства във ВЕРТЕРА ГЕЛ /Vertera gel/

а/Есенциални мастни киселини-незаменими за здравето и косата ви

б/Биотин-известен като витамин В7-подобрява здравето и косата ви

в/Кератин-натурална добавка намаляваща косопада

г/Витамин В,С,Е-подобряват циркулацията на кръв в скалпа,подобряват производството на колаген ,пазят косата от изтъняване

д/Желязо-много полезно за растежа на косата

Това са малка част от компонентите,които присъстват в ЛАМИНАРИЯТА и в геловете на ВЕРТЕРА.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ ВЕРТЕРА ГЕЛ?

МАСКА ЗА КОСА-Два пъти седмично нанесете Gel Vertera на влажна коса,поставте шапчица за баня и след час изплакнете косата

ЗА ВЪТРЕШЕН ПРИЕМ-Хапвайте сутрин и вечер по една супена лъжица 30мин.преди хранене.

И ПОМНЕТЕ-Вертера гел не е добавка,не е лекарство,ВЕРТЕРА Е ХРАНА НУЖНА НА ВСЯКА КЛЕТКА ОТ ТЯЛОТО ВИ!