КатегорииБлог

Резултати след прием на продуктите на Вертера

Добър ден.
Искам да оставя отзивите си за Вертера и да изкажа огромната си благодарност към докторката ,която ме насочи към тях.
Всичко започна с поредното ходене до болницата, линейка, детето ми отново имаше висока температура и болки в корема. Мислеха, че е апендицит, но ехографът не го потвърди. Направиха му инжекция, свалиха температурата, изписаха милион хапчета и ме изпратиха вкъщи!
Вече имах тези хапчета вкъщи. Тъй като подобна ситуация не ни се случва за първи път. Тичахме при различни гастроентеролози от раждането му. Детето в по-голямата си част не ходеше самостоятелно до тоалетна, само с микролакс и усещане за болка в корема. Докато пиеше хапчетата всичко е наред, курсът свършва и всичко започва отново като в кошмар! Почти нищо от това,което той искаше за ядене не му се разрешаваше. Не дай Боже, някъде някой да яде бонбони или пица,жалният му поглед ми късаше сърцето.
Препоръча ми Вертера медицинско лице,след поредната криза есента на 2021 г. Реших да експериментирам върху собственото си дете,спрях хапчетата и започнах да му давам Sensation, Gastro mix и Forte ябълка.

Просто не можете да си представите моята радост и изненада! Болките на сина ми отшумяха след този ден!Дете на 7 години най-накрая започна да ходи до тоалетната нормално! Каква радост е за него! Първите дни той тичаше към мен ,за да ми се похвали с грейнали очи!

Имаме резултати и за дерматит на ръката на моята майка.
Ядеше гел, намазвахме с гела ръката и нанасяхме повече колаген. Лекуваха я от този дерматит почти година преди Вертер, сега няма нищо!

Изключително се радвам, че се запознах с производителите на магически водорасли! Оставям снимки на ръката на майка ми.

Благодаря д-р Я.П.!!!!

азгледайте всички продукти на Вертера тук : https://verterahealth.org/produkt-kategoriya/produkti/