КатегорииБлог

Резултати след прием на Вертера при Псориазис Вулгарис

Резултатът е на партньорка Виктория Берберска. Тя е на 50години. От 34 годишна възраст страда от Псориазис Вулгарис.
ПСОРИАЗИС ВУЛГАРИС е хронично кожно заболяване, при което се наблюдават обширни червени плаки, покрити със сребристо-бели люспи, разположени главно в областта на лактите, коленете, кръста и скалпа. При около 30% от пациентите се наблюдава и псориатичен артрит. В този случай е възможна появата на болка, подуване и/или зачервяване на ставите.
Обривите са с различни размери, при липса на лечение и предразполагащи фактори могат да се слеят и обхванат цялото тяло. Възможно е да покриват и крайниците. Заболяването се среща при хора от всички възрасти.
Сред възможните причини за поява на заболяването са генетична предразположеност, инфекция, прием на медикаменти, стрес и други. Под влияние на тези фактори се стига до възпаление, натрупване на цитокини в кожата, промяна в скоростта на деление на клетките в епидермиса и в крайна сметка: до поява на люспи по повърхността на кожата.
При нея заболяването е върху ръцете и по- малко по други части на тялото. Обиколила е много лекари, изписани и са много кремове и лечения. Но за момент има облекчение и всичко се връща отново- сърбежи ,лющене и кръв ,която изтича от раните.
Тя започна приема на Вертера гел поради моето настояване. Но се изплаши от кризата,която дойде много бързо и спря продуктите. След всичко,което преживя отново сама поиска да започне да се храни и маже с живата ни клетъчна храна. От Март месец 2023 г. се храни с Вертера гел, след това Промакс Ламинария, Промакс Фукус и Плазмакс. Профилактични дози и мазане с гел Ламинария на засегнатите участъци. Преди около 20 дни се похвали с резултата си и вчера снима ръцете си. Ще споделя снимки преди Вертера, периода на изчистване и снимки от вчера. Уникален резултат 💖 Призивът ми е към всички хора имащи здравословни проблеми- опитайте живата Клетъчна храна на компания Вертера! Когато медицината е безсилна на помощ идват Кафявите морски водорасли на компания Вертера със своята специялна технология, която няма Аналог в света!
Препечатано с разрешение.
Разгледайте продуктите на Вертера тук: https://borovprashec.bg/produkt-kategoriya/vertera-org/vertera-gel/