КатегорииБлог

Сърце на шампион,здрави кръвоносни съдове и дълъг живот с Вертера

ИСКАМЕ да попаднем в числото на дълголетниците, на щастливите,здрави и дейни хора?Това не е толкова трудно и невъзможно. Тогава трябва да направим две прости неща :

ПЪРВО – да не живеем като за последно, да не дружим със стреса и да избягваме безсмислените и безпричинни опасности.

ВТОРО- ДА ПРОЧИСТВАМЕ КРЪВОНОСНИТЕ СЪДОВЕ.

А какво представляват запушените съдове? Представете си тръби, които са пълни с ръжда. Какъв е крайният резултат? Резултатът е, че се повишава налягането, а вкусът на самата вода се разваля.Същото става и с кръвоносните съдове. Когато в тях се отлага холестерин или други вещества, се повишава кръвното налягане (замърсените съдове са основната причина за хипертония!), самата кръв е с примеси, кръвообращението се влошава. В крайна сметка страдат всички органи и системи, а те, взети заедно, съставляват човека. Защото дори кожата е определена система.Постепенно човек започва да старее. Ако кръвоносните съдове се почистват периодично, човек може да живее без никакви заболявания – нито на органите, нито на ставите и най-важното, мозъкът му ще работи нормално. Това означава, че очистването на кръвоносната система може да удължи значително живота и да подобри здравето. И това не е само теория!

Ако не сте ги чистили нито веднъж и вече сте прехвърлили 40 години, то артериите и вените ви са силно замърсени. Това скоро ще се отрази негативно на здравето ви, ако вече не се е случило.Замърсяването на кръвоносните съдове предизвиква и други заболявания, като:

Атеросклероза на кръвоносните съдове. Съдовете престават да функционират, най-малките вени се запушват напълно, а в големите се наблюдават големи отлагания на холестерин.

Исхемична болест на сърцето. Появява се вследствие на редовен дефицит на кръв в коронарни съдове, който на свой ред се развива на фона на васкуларно замърсяване на вените и артериите.

Инсулт. При постоянно увреждане на кръвоснабдяването на мозъчните тъкани започват да умират нервни окончания, което води до загуба на определени функции.

Хипертония. При стесняване на кръвоносните съдове вследствие на замърсяването, се повишава налягането.

Варикозно разширяване на вените. Засяга не само краката (което често притеснява жените), но и вътре в организма. Едно от последствията на варикозното разширение на вените са хемороидите.

Венозна и артериална тромбоза. При продължително замърсяване могат да се образуват кръвни съсиреци в кръвоносните съдове, което води до пълно унищожаване на съда, което от своя страна може да причини смъртта на отделни клетки в един или друг орган. Ако тромбът се откъсне и попадне в кръвта, това може да доведе до запушване на кръвоносните съдове в сърцето, тоест инфаркт, който в 70% от случаите завършва със смърт.

При хипертония повечето лекари предписват хапчета за намаляване на кръвното налягане. Само че хапчетата не лекуват, а дават само временен ефект. Затова се пият докато си жив,спреш ли ги здравето ти се влошава.А просто трябва да почистите кръвоносните си съдовете.Така ще се радваме на отлично здраве.

Как да си помогнем ?Серията на Вертера Ангиолайф с четири вкуса и маска за външна употреба!

АЗ вече от година как ги приемам и успях да премахна хапчето си за високо кръвно налягане защото се нормализира и да смъкна холестерола в нормалните граници. ОПИТАЙ И ТИ превентивно да почистиш твоята кръвоносна система НЕ ЧАКАЙ ДА дойдат признаците и тогава да лукуваш.Попитай и ще ти обясня! https://vertera.eu/?ref=296965

882 коментара