КатегорииБлог

Вертера Бустер – Когато спорта и храната ни правят щастливи

Вертера Бустер

При тежки и интензивни физически натоварвания организма се нуждае от правилно хранене.От храна,която ще даде на един спортист издърливост,а след натоварване да възстановява пълноценно и безопасно.Изключително важно е тази храна да е чист екологичен продукт,който да възстановява организма без странични ефекти.

Вертера Бустер e такава храна,подходяща и за вегани и за вегатарианци,за хора активно занимаващи се със спорт,както и за всички,които искат да редуцират теглото си и да стопят излишните мазнини.

Благодарение на балансираното съдържание на въглехидрати и протеини,възстановява мускулната тъкан и изгаря мазнините.

Специализирания продукт на SPORT&POWER BOOSTER Вертера е естествен бустер, който насърчава производството на тестостерон в организма. Вертера Бустер ще помогне на спортистите да се възстановят след тренировка, а тези, които искат да отслабнат, бързо ще достигнат желаната форма.Вашите ползи от продукта SPORT&POWER BOOSTER• Това е пълноценна еднократна храна, която дава всичко необходимо за нормалното функциониране на организма. При това е само 144 ккал! Лесно може да отслабнете, като заместите вечерното хранене.• Бързо възстановяване след интензивен физически и психически стрес.• Регулиране на мастния, белтъчния, въглехидратния и енергийния метаболизъм.• Хормонален баланс – хранене на щитовидната жлеза и нормализиране на функциите и.• Здрава кожа, коса, нокти.

Разгледайте всички продукти от категорията Vertera Booster тук:

 

Екипът на verterahealth.com