КатегорииБлог

Умната храна за здрава кръвоносна система

Здравето е гаранция за щастлив живот на всеки човек. Радваме се, че благодарение на продуктите на Vertera хората удължават младостта и получават здраве за реализирането на нови цели.Естеството е това, което ни дава съставките за нашите продукти. Всички хранителни продукти на Vertera съдържат само естествени съставки – екстракти от морски или лечебни растения от местната природа.

Кръвта е не само носител на кислород и хранителни вещества до органите. Тя създава имунитет и действа като щит срещу вируси.AngioLive PRO-MAX е насочен към подобряване на качеството на кръвта и има ендотелиопротективен ефект, който има положително въздействие върху функционирането на сърдечно-съдовата система и на организма като цяло.

Прилагането на AngioLive PRO-MAX е актуално:• За предотвратяване на преждевременно развитие на сърдечно-съдови заболявания• Като част от комплексната терапия при лечението на хронични венозни заболявания и патологии на сърдечно-съдовата система• Като допълнителен източник на органичен йод, фукоидани и кверцетин• За укрепване на кръвоносните съдове и предпазването им от неблагоприятното въздействие на патологичните фактори• За намаляване на последствията от заседналия начин на живот, повишените натоварвания• За поддържане на чернодробната функция като хепатопротективно средство.

Бъдете едни от първите, които ще опитат този нов продукт – защитете здравето на сърцето и кръвоносните си съдове с AngioLive PRO-MAX !

Всички продукти Pro-Max може да намерите тук!

За въпроси-те.0884090225