КатегорииБлог

ВАШАТА ЗАКУСКА ДАРЯВАЩА СИЛА И ЗДРАВЕ.Вертера PRO-MAX

СМАРТ СТАРТ PRO – MAX

Смарт старт е много повече от закуска! Технология Smart Start е производство на ′′ умна ′′ храна, базирана на патентована технология PRO – MAX .Тя ни позволява да доставим комплекс от основни хранителни вещества на тялото си – в максимална концентрация и под формата, която тялото ни лесно усвоява.

Какви хранителни вещества получава тялото ни от един Smart Start пакет ?

ОРГАНИЧЕН ЙОД -Универсалността на нашия йод е, че не може да причини предозиране, а да се усвои в нужното количество.Йодът е необходим за функционирането на:

– щитовидна жлеза- дихателна система- цялостно развитие на мозъка и нервната система- енергиен метаболизъм- за мозъчна и физическа активност- като основна защита на организма срещу радионуклеиди.

ХРАНИТЕЛЕН КОМПЛЕКС ОТ МОРЕТО

Състои се от 140 витамини, микро и макроелемента, които укрепват цялостното ни здраве, позволяват на тялото да поддържа равновесие на всички системи и органи чрез насищане на организма с ключови компоненти за възпроизвеждане на всички реакции, фокусирани върху оздравителния процес.

ХОМЕОСТАЗА – Използвайки силата на плодовете набавяме необходимите хранителни вещества за здравето на клетките си .Тази универсална комбинация от съставки ни позволява да се възстановим от трудните умствени и физически дейности.

АСТАКСАНТИН И ДИХИДРОКВЕРЦЕТИН Екологично чисти компоненти извлечени в нашата лаборатория от естествени компоненти създават антиоксидантна защита на клетките и неутрализират негативните ефекти на свободните радикали. Те укрепват сърдечно-съдовата система и допринасят за запазване функцията на дихателната система, подобряват мозъчните функции и когнитивните функции.

ЕКСТРАКЦИИ ОТ МЕДИЦИНСКИ БИЛКИ Подобряване функциите на стомашно-чревния тракт. Те също така нормализират пропускливостта на кръвоносните съдове, осигуряват снабдяване с кислород на всички органи и тъкани.

Универсалната комбинация от супер хранителни вещества в един Smart Start пакет отговаря на необходимите компоненти, всички нужди на организма за здравословното функциониране на всички системи на тялото. Съзнателно хранене с ВЕРТЕРА е пътят ни към дълголетието и златния стандарт на здравето!

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ТУК:https://vertera.eu/?ref=296965

БВЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА КОНСУЛТАЦИИ ТУК:https://os.verteraorganic.com/reg?ref=7IRIG87TS0

Бърза консултация по тел:0884090225