КатегорииБлог

ЗА ВСИЧКИ,КОИТО МОГАТ ДА РАЗПОЗНАЯТ БЕЗЦЕННОТО!!!

100% органичен продукт- 80% боров прашец + 20% тиква на прах! БЕЗ ЗАХАР!!! БЕЗ НИШЕСТЕ!!! БЕЗ МАГНЕЗИЕВ СТЕАРАТ!!! БЕЗ ОБВИВКА НА ТАБЛЕТКАТА!!! Само от VERTERA!☝️ Цена за регистрирани партньори!

👉 Безплатна регистрация в WR International AG: https://os.verteraorganic.com/reg?ref=7IRIG87TS0

👉www.verterahealth.org

БОРОВ ПРАШЕЦ VERTERA Всяка таблетка съдържа:

Боров прашец с разрушена клетъчна мембрана и тиква– 500 mg🌿

VERTERA предлага висококачествен боров прашец с доказан произход и максимална биологична активност, гарантирана от структурата на разрушена клетъчна мембрана. Дългогодишни изледвания доказват, че приемът на боров прашец:

• Повишава имунитета и подпомага възстановяването при изтощен и често боледуващ организъм.

• Противодейства на различни възпаления в организма;• Неутрализира свободни радикали от различен произход – мощен антиоксидант;

• Подпомага при заболявания на дихателната система и възпаления на дихателните пътища;

• Регулира липидната обмяна, нормализира стойностите на холестерола и триглицеридите;

• Подкрепя функциите на сърцето, подпомага сърдечно-съдовата система, регулира артериалното налягане;

• Нормализира кръвоснабдяването, тонизира кръвоносните съдове

• Защитава и подпомага възстановяването на черния дроб, нормализира отделянето на жлъчни сокове;

• Подобрява храносмилането, подпомага при възпалителни и хронични заболявания на стомаха и червата(гастрити, колити, язви, запек);

• Подпомага при заболявания на простатата – простатит, хиперплазия, аденома и при сексуални смущения;

• Балансира обмяната и подпомага при ендокринни заболявания;

• Подпомага при акне и заболявания на кожата;

• Забавя процесите на стареене на клетъчно ниво;

• Премахва умората, възстановява жизнеността и тонуса на тялото;

Боровият прашец е уникален природен продукт с изключително богат и висококонцентриран състав. Съдържа повече от 260 ценни биологично активни вещества в идеални пропорции, които въздействат върху организма синергично, като по този начин балансират и регулират различни процеси, органи и системи в него.Използването му датира от преди 2500 години. Мощният му и широкоспектърен антиоксидантен състав забавя процесите на стареене, предотвратява окислението на липидите, нормализира еластичността на кръвоносните съдове и микроциркулацията в сърцето и мозъка. Ефективно подкрепя дейността на храносмилателната система – стимулира отделяне на стомашни сокове, подобрява чревния транзит, активира функциите и перисталтиката на червата, подобрява дейността на дебелото черво и естествената детоксикация. Подобрява активността на чернодробните клетки, защитава от токсини и при злоупотреба с алкохол и лекарствени средства. Продължителният прием възстановява здравословни стойности на киселинно-алкалния баланс в организма. Подкрепя бъбречните функции и възстановяването на нарушени тъкани и клетки. Подпомага кожата, поддържайки я здрава и хидратирана. Нормализира обмяната на веществата и функциите на ендокринната система, помага при алергични заболявания, повишава кръвотворните способности, активира имунитета. Боровият пращец е чудесно средство за снемане на умората и възстановяване на енергийния потенциал, жизнеността и тонуса на тялото.

🌿 Тиквата носи комплексни ползи за здравето, лишаването от които спокойно можем да определим като небрежност. Нека припомним огромното значение на този иначе традиционен за родната трапеза плодов зеленчук:

• Ниско съдържание на калории и високо съдържание на хранителни веществаТиквите съдържат 90% вода и са нискокалорична храна с високо съдържание на полезни вещества. Съдържат повече фибри от кейла, повече калий от бананите и са пълни с магнезий и желязо. Също така са чудесен източник на Витамин А, Витамин С и Рибофлавин.

• Мощно противовъзпалително действиеПлодът или семките на тиквата могат да действат като нестероидни противовъзпалителни средства и да се борят срещу симптомите на възпаленията. Плюс това таблетката с тиква има приятен вкус и нито един отрицателен страничен ефект!

• Предпазва от рак

Тиквите са изключително богати на бета-каротин, антиоксидант, свързан с намаляване риска от рак. Проучванията показват, че при хора с по-високи нива на бета-каротин в диетата, заболеваемостта от рак е по-малко разпространена.