КатегорииБлог

Знаете ли какво е суперхраната Вертера?

Знаете ли, защо ползите за тялото от ежедневния прием на суперхраната Вертера, са много големи?

Тя не е лекарство, а качествена КЛЕТЪЧНА ХРАНА, без която тялото страда, боледува.Вертера дава много ползи и детоксикира.

КАКВО НИ ДАВА Вертера?

1. Активирани слънчеви електрони, които предават ЕНЕРГИЯ директно на нашата енергийна система. Водораслите съдържат ДО 20 ПЪТИ повече ХЛОРОФИЛ от растенията, затова са наречени „материализирана слънчева енергия”.

2. Алкална реакция – много важно условие за добро здраве и профилактика на болестите, в това число и рак. Повечето храни, особено готвените, подкиселяват организма и отварят вратата за болести и остаряване. Водораслите АЛКАЛИЗИРАТ.

3. Кръвотворен ефект – водораслите са много богати на желязо, витамин В12, протеини и хлорофил, затова обновяват и витализират кръвта. Наричат ги „ЗЕЛЕНАТА КРЪВ НА ЗЕМЯТА”. Винаги са за предпочитане при АНЕМИЯ.

4. Еликсир за мозъка и нервите – подхранват МОЗЪКА, активират ПАМЕТТА, подобряват КОНЦЕНТРАЦИЯТА и способността за УЧЕНЕ, стимулират ТВОРЧЕСКИТЕ ЗАЛОЖБИ, повишават умствената трудоспособност – „интелигентна храна за интелигентни хора”:)Това е един от най-изявените им ефекти!

5. Активират ИМУННАТА СИСТЕМА и й помагат по-добре да се справя с бактериални и вирусни инфекции, ракови клетки, паразити и т.н. Нямат странични действия за разлика от антибиотиците.

6. ДЕТОКСИКАЦИЯ – богати са на алгинова киселина, която се свързва с тежките метали, радиоактивните вещества и други токсини, прави ги водоразтворими и организмът лесно ги изхвърля през бъбреците (затова се препоръчва да се пие повече вода).

7. Активират СТВОЛОВИТЕ КЛЕТКИ . Стволовите клетки могат да регенерират различни органи и системи, вкл. жизненоважни (сърцето след инфаркт, мозъка след инсулт, бъбреците и др.).

8. ЖИВА ХРАНА – във водораслите Вертера ЕНЗИМИТЕ са СЪХРАНЕНИ.

9. МИНЕРАЛИ И МИКРОЕЛЕМЕНТИ – водораслите са много богати на редки и ценни минерали в органична (лесноусвоима) форма. С това са много полезни за по-добро здраве и по-красиви кожа, коса и нокти.

10. ЦЕННА ГЕНЕТИЧНА ИНФОРМАЦИЯ – водораслите СЕ ДЕЛЯТ БЪРЗО – за един ден дават 10-20 поколения, при което „тестват” всевъзможни генетични комбинациии. За сравнение, 20 поколения при човека отнемат 400 години. Затова от водораслите можем да приемем НАГОТОВО ГЕНИ, които може би ще ускорят нашата еволюция и еволюцията на децата ни!

11. СЪВЪРШЕНА КЛЕТЪЧНА ХРАНА за сила, здраве и красота, която удължава живота, подмладява клетките и ни предпазва от болести като хипертония, атеросклероза, инфаркт, инсулт, диабет, рак, алергии, Алцхаймер, МС и т.н. Предпазват от скрития клетъчен глад, който се проявява и като измършавяване, и като надебеляване, и затова са подходящи за ПРИВИДНО ЗДРАВИ, но НАТЕЖАЛИ И ОТПУСНАТИ ХОРА!

Безплатна регистрация тук:https://os.verteraorganic.com/reg?ref=7IRIG87TS0